Teamfoto A.S.P. Timmerwerken B.V.
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Aannemer Alkmaar

Bent u op zoek naar een gerenommeerd en betrouwbaar aannemersbedrijf in Alkmaar? Als gerenommeerde aannemer in Alkmaar en omgeving, is A.S.P. Timmerwerken B.V. goed bekend. Wij hebben al vele klanten voorzien van succesvolle projecten, zoals de nieuwbouw van huizen, renovatieprojecten en verbouwingen van diverse omvang.

Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid en eerlijke tarieven als aannemersbedrijf. Zorg ervoor dat u de geschatte kosten kent om verrassingen te voorkomen. Voor een gedetailleerde offerte, klik hier voor een vrijblijvende offerte en geef een volledige omschrijving van uw klus.

Een betaalbare aannemer vinden in Alkmaar is vaak uitdagend, ondanks het brede aanbod van bouwbedrijven. Gebruik onze diensten om de kosten van uw verbouwing te berekenen. Neem gerust contact op met onze adviseur via 075 300 1718! Ons brede team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden over het renoveren van uw badkamer of een ander deel van uw woning.

Een prachtig gerenoveerde woonkamer.
Een van de vele projecten die A.S.P. Timmerwerken B.V. heeft uitgevoerd.

Bereken vrijblijvend de kosten van uw bouwplannen!

Wij snappen als geen ander dat u niet direct over stag wilt, maar in eerste instantie opzoek bent naar de kosten van uw bouwklus. Wij bieden daarom de mogelijkheid om vrijblijvend een berekening te maken van uw klus. Als u uw klus in detail omschrijft, stellen wij binnen enkele dagen een kosteninschatting voor u op, geheel vrijblijvend!

Maak een kostenplaatje op maat in een paar eenvoudige stappen

Voor een eerlijk kostenplaatje is het belangrijk dat uw offerteaanvraag bepaalde details bevat. Wij hebben een stappenplan voor u opgesteld om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen voor uw renovatie, verbouwing of andere aannemersklus in Alkmaar en omgeving.

 1. Geef een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van de werkzaamheden
  Vraag hier een op maat gemaakt kosten plaatje aan, omschrijf uw project tot in detail in Alkmaar en omstreken. Schrijf op wat u wilt laten doen, binnen welke termijn en de nadere details. U zit nergens aan vast en krijgt een op maat gemaakte prijsopgave!
 2. Een complete kostenraming
  Onze specialist neemt uw klus direct in behandeling. U ontvangt binnen een afzienbare tijd een overzicht met daarin de exacte kosten. Hierin vindt u een gedetailleerde omschrijving van wat de aannemersklus u gaat kosten.
 3. Specialistisch advies
  We helpen u ook met advies voor uw projecten, bijvoorbeeld met vergunningen of inspiratie. Onze expert kijkt grondig naar uw vraag en biedt de beste oplossingen en advies. Hiermee bespaart u mogelijk veel moeite en kosten.
 4. Volledig verplichtingsvrij!
  Wij begrijpen dat het belangrijk is om te weten wat uw klus gaat kosten bij een aannemersbedrijf in Alkmaar. Daarom voorzien wij u van een vrijblijvende offerte, zonder verplichtingen, zodat u meteen duidelijkheid heeft. Bel 075 300 1718 voor direct telefonisch overleg met onze specialisten, of vraag nu een vrijblijvende offerte aan om direct inzicht te krijgen in de kosten van een aannemer in Alkmaar!

Betrouwbaar bouwbedrijf Alkmaar

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf in Alkmaar? Dan bent u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. op de goede plek. Bij ons draait alles om klanttevredenheid, vakmanschap en toewijding. Onze bouwdiensten bestrijken zowel Alkmaar als de omliggende regio.

Als aannemersbedrijf uit de buurt, weten wij wat Alkmaar en omstreken aan unieke kansen en obstakels te bieden hebben. Onze aannemers begrijpen de bouwvoorschriften, stijlrichtlijnen en andere relevante voorschriften in Alkmaar. Neem telefonisch contact op via 075 300 1718 om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Een woning verbouwen door A.S.P. Timmerwerken B.V..
Een recente verbouwing van A.S.P. Timmerwerken B.V.!

Aannemersbedrijf Alkmaar

Van ons bouwenbedrijf in Alkmaar mag u een uitgebreide dienstverlening verwachten. Wij beschikken over een groot aantal professionals, zodat alles bij ons op één plek te vinden is. Uw klus wordt professioneel afgerond dankzij ons stappenplan:

 • Eerste ontmoeting en wenseninventarisatie: In ons kennismakingsgesprek gaan we uitgebreid in op uw voorkeuren en eisen voor het project. Onze bouwkundige expert voorziet u van advies en heldere antwoorden op uw vragen, zodat u een goed beeld heeft van uw renovatie, verbouwing of uitbouw.
 • Gedetailleerde offerte: Na onze eerste ontmoeting ontvangt u van onze financiële afdeling een specifiek kostenplaatje. Deze omvat een gespecificeerde kosteninschatting en een planning, zodat u precies weet wat te verwachten.
 • Creatief proces en planning: Ons team van ontwerpers vertaald uw wensen in een digitaal ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Na uw akkoord op het ontwerp, stellen we samen een tijdsplan op om het project georganiseerd uit te voeren.
 • Uitvoering van uw droom: We beginnen meteen om uw droom tot werkelijkheid te brengen. Ons toegewijde team van klussers en aannemers werkt volgens hoge kwaliteitsnormen en zorgt voor een vlotte uitvoering.
 • Communicatie zonder verborgen agenda: We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang van het project en beantwoorden graag uw vragen. Wij stellen uw tevredenheid voorop!
 • Afsluiting en controleronde: Bij de beëindiging van het project, controleren we samen met u of al het werk naar volle tevredenheid is opgeleverd. Uw feedback is welkom, we doen de nodige aanpassingen waar nodig.

We garanderen een succesvol bouwproject in Alkmaar, van start tot finish, dankzij onze uitgebreide service en toegewijde team. Wilt u de mogelijkheden ontdekken? Bel onze specialist via 075 300 1718, of vul hier het contactformulier in.

Huis verbouwen.
Het verbouwen van een huis in regio Alkmaar!

Aannemersbedrijf Alkmaar: Onze werkzaamheden

Met de volgende aannemersdiensten is A.S.P. Timmerwerken B.V. de expert in Alkmaar en omgeving!

Wilt u een betrouwbare aannemer inhuren voor een project in Alkmaar of omgeving? Informeer bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hoe wij u kunnen assisteren! Bel 075 300 1718 of neem vrijblijvend contact op via het onderstaand formulier.

Renovaties en verbouwingen in Alkmaar

Wilt u een aannemersbedrijf voor uw bouwproject inschakelen? A.S.P. Timmerwerken B.V. is er zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en verbouwingen. Wat uw renovatiewensen ook zijn, onze aannemers helpen u graag.

Renovaties en verbouwingen zijn de perfecte methodes om uw woonruimte te verbeteren. Pas uw leefruimte aan zodat deze perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. A.S.P. Timmerwerken B.V. levert inspirerende oplossingen voor al uw renovatie- en verbouwklussen.

Het uitvoeren van een verbouwing of renovatie biedt verschillende voordelen. U kunt de ruimte een moderne touch geven zonder het karakter aan te tasten. Door middel van een renovatie of verbouwing kunt u de hoogte van uw woning verhogen.

Invul onze vrijblijvende offerte om een duidelijk kostenoverzicht te krijgen. Of bel 075 300 1718 voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze renovatie aannemers zijn er om mee te denken en oplossingen te bieden.

Wat kost een aannemer in Alkmaar?

Voor een goede planning van bouw- en renovatiewerkzaamheden is het noodzakelijk om een gespecialiseerd bouwbedrijf te betrekken. De professionals van A.S.P. Timmerwerken B.V. staan klaar om verschillende soorten klussen voor u uit te voeren. Het is logisch dat u benieuwd bent naar de tarieven voor een aannemersbedrijf in Alkmaar en omstreken.

Het tarief voor een aannemer in Alkmaar is afhankelijk van een aantal uiteenlopende factoren, waaronder:

  De projectomvang en de mate van complexiteit
 • De specifieke werkzaamheden, zoals een nieuwbouw, renovatie of een verbouwing
 • De variëteit aan materialen en hun bijbehorende kosten
 • De locatie van uw woning en de mate van toegankelijkheid
De prijs van een aannemer wordt door een aantal aspecten bepaald.

Maak vooraf een duidelijke planning van welke werkzaamheden u wilt laten verrichten. Onze aannemers nemen graag de financiële mogelijkheden met u door. Benieuwd waarom wij een van de beste aannemersbedrijven zijn? Bel ons op 075 300 1718 of vul onze vrijblijvende offerte in.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Aannemer renovatie

Wilt u een ervaren renovatieaannemer in Alkmaar inschakelen? U kunt rekenen op een breed aanbod van renovatiediensten in Alkmaar en omgeving bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. Van het renoveren van uw woning, appartement, boerderij tot het ombouwen van uw garage tot een leefbare woning, onze deskundige aannemers helpen graag om uw plannen te realiseren.

Wij staan klaar om uw huis te renoveren in Alkmaar en omstreken. Het kan voorkomen dat de indeling niet voldoet aan uw wensen, of dat de faciliteiten gemoderniseerd moeten worden. Voor alle soorten woningrenovaties, groot of klein, kunt u bij ons terecht.

Het renoveren van uw appartement behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan renovaties zoals het vervangen van ramen en kozijnen, het verbeteren van de isolatie of het herstellen van schade. Een renovatie van uw badkamer en keuken kan zowel uw eigen comfort verhogen als de interesse van eventuele kopers wekken.

Boerderijen hebben vaak mooie historische elementen en bieden veel ruimte. Onze aannemers moderniseren uw boerderij, zonder dat de historische kenmerken verloren gaan. Voor meer over het renoveren van een boerderij, klik hier.

Naast het renoveren van woningen, leveren wij ook veel andere bouwdiensten. Laat uw garage ombouwen tot een extra woning om meer woonruimte te creëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen?

Heeft u andere vragen? Contacteer A.S.P. Timmerwerken B.V. vandaag nog. Onze contactgegevens zijn 075 300 1718, bel ons of gebruik de offerte voor een kostenoverzicht.

Aannemersbedrijf in de buurt van Alkmaar

Bij het plannen en uitvoeren van bouw- of renovatiewerkzaamheden in Alkmaar is het van belang om de juiste aannemer te vinden. A.S.P. Timmerwerken B.V. staat als betrouwbaar aannemersbedrijf klaar voor diverse bouwklussen. U kunt op onze aannemers rekenen voor renovaties, aanbouw, uitbouw en het bouwen van een nieuwe woning.

Onze bouwspecialisten zijn uitstekend geïnformeerd over de voorschriften en regels die gelden in Alkmaar en omstreken. Wij ondersteunen u vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering en verder. Wij zetten ons in om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. draait alles om het tevredenstellen van onze klanten. Transparantie en een duidelijke communicatie zijn prioriteiten voor onze aannemers. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen wij voor uitgebreide offertes en bieden u ondersteuning bij al uw vragen.

Aannemersbedrijf in de buurt van Alkmaar

Wij staan open voor uw ideeën en leveren graag advies op maat. Voor een gesprek over de mogelijkheden kunt u ons bellen op 075 300 1718. Voor meer inzicht in de kosten kunt u onze vrijblijvende offerte invullen.

Uw betrouwbare aannemer voor bouwprojecten in Alkmaar

Staat u te popelen om te beginnen met uw bouwproject? Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg een gedetailleerd plan op maat. Wij komen graag in Alkmaar langs om uw plannen te bespreken en de haalbare opties te bekijken. Contacteer ons via 075 300 1718 of vul het contactformulier in. Wij staan paraat voor u!

Veel gestelde vragen over ons aannemersbedrijf in Alkmaar

Wat uw project ook inhoudt, A.S.P. Timmerwerken B.V. is de geschikte aannemersbedrijf in uw regio. Of het nu een nieuwbouwhuis, een verbouwing of een renovatie betreft, wij staan voor u klaar. Hier volgen de meest gestelde vragen met betrekking tot aannemers.

Hoe kiest u een betrouwbare aannemer?

Het is van belang om altijd goed onderzoek te doen naar een geschikte aannemer bij u in de regio. Zorg er altijd voor dat de aannemer lid is van een brancheorganisatie. Vraag om referenties om na te gaan welke projecten de aannemer eerder heeft uitgevoerd.

Wat kan een aannemer kosten?

Het bedrag dat u betaalt voor een aannemer kan erg variëren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie, de materialen die u kiest en de grootte van uw huis. Zoek altijd advies van een professional.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een bouw aannemer?

Een aannemer heeft een zeer gevarieerd takenpakket. Zo helpt een aannemer bij het opstellen van de offerte, het aannemen van personeel voor het bouwen, het helpen bij vergunningaanvraag en het begeleider van onderaannemers. Communiceer vanaf het begin helder met de aannemer over uw wensen en voorkeuren voor het bouwproces.

Wat zijn de aandachtspunten bij het kiezen van een aannemer?

Bij het kiezen van een aannemer is het verstandig om verschillende zaken in overweging te nemen. Het is verstandig te controleren of een aannemer is aangesloten bij een keurmerk en een geschillencommissie voor duidelijkheid bij conflicten.

A.S.P. Timmerwerken B.V. staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.Ons bedrijf bestaat sinds 1998... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.