Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Alkmaar

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw garage personaliseren naar uw eigen smaak. We bieden een verscheidenheid aan keuzes qua afmetingen, materialen, dakstijlen en extra voorzieningen. Met uw hulp ontwerpen we een garage die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Alkmaar

Een garage bouwen is een slimme investering die niet alleen de waarde van uw woning verhoogt. Een garage zorgt voor extra opslagplaats en beschermt uw auto's. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen we ervoor dat uw droomgarage in Alkmaar tot stand komt.

Extra opbergruimte

De extra opbergruimte is een van de grootste voordelen van een garage. Uw auto, fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en andere zaken die u niet binnen wilt hebben, kunnen goed worden opgeborgen in de garage. Een goed georganiseerde garage betekent dat u alles snel kunt vinden.

Bescherming voor uw auto

In een garage is uw auto optimaal beschermd tegen de elementen. Uw auto staat beschermd en droog, wat bijdraagt aan een langere levensduur. Daarnaast hoeft u niet meer te krabben in de winter of een oververhitte auto in de zomer te trotseren.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om diverse garages op maat te realiseren. Zo vindt u een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en financiële mogelijkheden. We zullen hieronder enkele gangbare mogelijkheden behandelen.

Houten garages

Hout geeft uw garage een natuurlijke en gezellige look naast uw huis. Stem uw garage af op uw stijl door te kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Hout is een duurzaam materiaal en biedt goede isolatie, waardoor uw garage het hele jaar door een aangename temperatuur heeft.

Stenen garages

Een garage van steen is een stevige en duurzame optie die weinig onderhoud nodig heeft. Met stenen garages krijgt u uitstekende isolatie en brandveiligheid. U kunt uit verschillende bouwstijlen en afwerkingen kiezen om uw garage een perfecte match te maken met uw huis.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Alkmaar kunt u rekenen op maatwerk garages, geen prefab varianten. Onze diensten omvatten aanbouw, verbouw, renovatie en maatwerk dakkapellen. U kunt bij A.S.P. Timmerwerken B.V. rekenen op uitstekende kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Het vereist zorgvuldige planning en uitvoering om een garage te bouwen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn we er voor u gedurende het hele traject. Als eerste fase maken we samen een ontwerp dat geheel aansluit op uw wensen en behoeften.

We evalueren samen de locatie, de afmetingen, de materialen en mogelijke extra's zoals elektriciteit en wateraansluiting. Daarna stellen we een specifiek plan op en maken we een offerte die geheel voor u is aangepast. In veel gevallen is een vergunning vereist om een garage te mogen bouwen.

Na het regelen van de voorbereidingen, gaan we bouwen aan uw garage. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgt ons ervaren team ervoor dat uw garage gebouwd wordt volgens de strengste kwaliteitseisen. De bouwduur van een garage verschilt op basis van de soort garage en de benodigde details.

Na de bouw werken we de garage netjes af en installeren we mogelijke extra's, zoals een elektrische garagedeur of verlichting. De garage wordt na bouw en afwerking opgeleverd, waarna we een laatste check uitvoeren om te zorgen dat alles naar uw tevredenheid is afgerond. Bij vragen of problemen na de oplevering kunt u altijd bij ons terecht voor hulp.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u geïnteresseerd in de bouw van een garage in Alkmaar? Voor gratis advies belt u A.S.P. Timmerwerken B.V.. Voor meer informatie, bel ons via 075 300 1718 of gebruik het contactformulier op de website.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!