Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Alkmaar

Het transformeren van een woning kan zowel spannend als zeer de moeite waard zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weten we hoe belangrijk het is om uw huis naar uw eigen wensen en behoeften aan te passen. Of u nu een enkele kamer wilt vernieuwen of een volledige renovatie van uw huis overweegt, wij staan klaar om u te helpen.

Waarom uw woning verbouwen?

De beslissing om te verbouwen kan voortkomen uit verschillende noodzakelijke of gewenste overwegingen. Het is mogelijk dat u op zoek bent naar meer woonruimte, een handiger indeling van uw huis, of een vernieuwd modern interieur. Een woningverbouwing kan ook bijdragen aan een waardestijging van uw huis, wat zeker een slimme zet voor de toekomst kan worden.

Creëer meer leefruimte

Meer leefruimte is een veelvoorkomende reden waarom mensen besluiten hun woning te verbouwen. Een uitbouw aan de achterzijde van het huis, een dakkapel op zolder of het samenvoegen van twee kamers behoren tot de mogelijkheden. Met onze uitgebreide projectervaring bij A.S.P. Timmerwerken B.V., kunnen we u de meest geschikte oplossing voor uw situatie in Alkmaar aanbevelen.

Moderniseren

Een bekende reden voor een verbouwing is het up-to-date brengen van uw woning. U kunt de keuken moderniseren, de badkamer vernieuwen, nieuwe vloeren leggen of oude installaties vervangen. Hedendaagse aanpassingen kunnen helpen om zowel het wooncomfort als de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren.

Keukenrenovatie

De keuken is veelal het middelpunt van het huis en kan het genot van wonen behoorlijk verhogen. Of u nu behoefte heeft aan een totaal nieuwe keuken of de renovatie van uw huidige keuken, Laat ons u helpen bij het realiseren van de perfecte keuken voor u.

Badkamerrenovatie

Een frisse en luxueuze uitstraling voor uw huis is mogelijk met een nieuwe badkamer. Wij staan voor u klaar met advies over de nieuwste materialen en trends, en zorgen voor een nauwkeurige en snelle installatie. Het toevoegen van een extra badkamer of toilet in uw woning kunnen wij ook voor u realiseren.

Uitbouw en aanbouw

Met een uitbouw of aanbouw creëert u meer ruimte in uw huis, zonder dat een verhuizing nodig is. Dit kan bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer, een serre of een extra slaapkamer zijn. A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleidt u van de eerste stappen tot de laatste, van de fundering tot het dak.

Zolderverbouwing

De zolderruimte in veel huishoudens wordt vaak niet benut, terwijl deze juist veel potentieel biedt voor extra leefruimte. Met een dakkapel of dakraam verandert u uw zolder in een volwaardige extra ruimte, bijvoorbeeld een slaapkamer, kantoor of speelkamer. Een verbouwing kan een dure aangelegenheid zijn, maar deze investering kan op de lange termijn veel opleveren.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Ziet u een verbouwingsproject in Alkmaar wel zitten? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag verder met een offerte op maat en deskundig advies. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomhuis te realiseren!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!