Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Alkmaar

Soms groeit de behoefte aan extra ruimte, of wilt u uw huis gewoon moderniseren, dat is waar wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in beeld komen. Met onze expertise in aanbouw en uitbouw in Alkmaar helpen wij u graag uw woonwensen te realiseren. We zorgen ervoor dat uw project van begin tot eind zonder haperingen en zorgen verloopt bij A.S.P. Timmerwerken B.V..

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Alkmaar kunt u terecht voor een groot aantal diensten op het gebied van aanbouw en uitbouw. Of u nu droomt van het laten plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, het uitbouwen van uw woonkamer, het toevoegen van een keuken of het realiseren van een tuinkamer, wij zijn er voor u. Elk project wordt met veel aandacht en zorg uitgevoerd, zodat u zeker weet dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Dakkapellen op maat maken

Een dakkapel kan een enorme toevoeging zijn aan uw zolderruimte, het zorgt niet alleen voor meer licht en ruimte, maar kan ook de algehele uitstraling van uw huis verbeteren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weten we alles over het maken van dakkapellen op maat. Wij nemen uw wensen en eisen ter harte en zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos past bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

Vaak is de woonkamer het hart van uw huis, de ruimte waar u kunt ontspannen en tijd doorbrengt met uw gezin. Het uitbouwen van uw woonkamer geeft u niet alleen extra ruimte, maar ook een weer gezellig en comfortabele sfeer. We ontwerpen samen een uitbouw die functioneel en esthetisch aantrekkelijk is. De mogelijkheden die wij bieden in Alkmaar kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Een goede keukenindeling en voldoende ruimte zorgen ervoor dat koken een feest wordt en bieden tevens plaats om samen te zijn met uw dierbaren. Een keukenuitbouw kan een uitstekende oplossing zijn als uw huidige keuken te krap is of aan vernieuwing toe is. Uw droomkeuken realiseren doen we bij A.S.P. Timmerwerken B.V. met plezier. Ontdek wat mogelijk is voor het aanbouwen van een keuken. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

De tuinkamer fungeert als een brug tussen uw binnen- en buitenleven. Hier kunt u heerlijk ontspannen, uw werk verrichten of genieten van de natuur, ongeacht hoe het weer is. Geïnteresseerd in hoe u een tuinkamer kunt aanbouwen? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u klaar om uw woonruimte te verbeteren en te vergroten? Droomt u van een vernieuwd huis? Van dakkapel tot tuinkamer, wij begeleiden u graag in elke stap. Wilt u uw woning verbeteren en meer ruimte toevoegen?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.