Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Nieuwbouw

Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Nieuwbouw Alkmaar

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag met de realisatie van uw nieuwbouwdromen in Alkmaar. Of u nu droomt van een huis, garage, schuur of loods, wij helpen u om dit werkelijkheid te maken. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. vinden we kwaliteit, ambacht en tevreden klanten zeer belangrijk.

Uw droomhuis laten bouwen in Alkmaar

Een nieuw huis bouwen begint als een droom en wordt een avontuur dat resulteert in een trots makend thuis. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begrijpen we hoe belangrijk dit proces voor u is. Daarom luisteren we naar uw wensen en ideeën en werken we samen met u aan het perfecte ontwerp. Van de eerste schets tot de laatste steen, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Lees hier meer over het laten bouwen van een huis.

Een garage bouwen in Alkmaar

Bent u op zoek naar een extra ruimte voor uw auto, gereedschap of hobbybenodigdheden? Een garage kan de juiste oplossing bieden. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen ervoor dat de garages die we bouwen perfect aansluiten bij uw woning en wat u nodig heeft. Of u nu een enkele of een dubbele garage met extra ruimte nodig heeft, wij regelen het voor u. Lees hier meer over het laten bouwen van een garage in Alkmaar .

Een schuur bouwen in Alkmaar

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we de ervaring om schuren te bouwen die nuttig zijn en tegelijkertijd een toevoeging zijn aan de schoonheid van uw terrein. We denken met u mee over de indeling, materialen en afwerking, zodat uw nieuwe schuur perfect aansluit bij uw wensen. Ontdek hier hoe wij uw droomschuur kunnen realiseren in Alkmaar.

Een loods bouwen in Alkmaar

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte loodsen, of het nu voor opslagruimte, een werkplaats of een plek voor machines is. We realiseren een loods die zowel praktisch als duurzaam is, volledig aangepast aan uw specifieke eisen. Zoekt u meer informatie over het bouwen van een loods in Alkmaar? Wij nemen graag de tijd om uw project te bespreken en samen tot een optimale oplossing te komen.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw partner in de bouw

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. aan uw zijde, denken we mee en maken we van uw project een succes. Of het nu gaat om een huis, garage, schuur of loods, wij hebben de kennis en ervaring om uw wensen te realiseren. We verheugen ons erop om in Alkmaar met uw project te beginnen.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.