Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Alkmaar

Een woning laten bouwen is een uitgebreide en enerverende uitdaging. We beseffen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. dat dit een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Wij zorgen ervoor dat uw droomhuis tot leven komt.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Alkmaar?

Een nieuwbouwwoning geeft u de kans om van begin tot eind te bepalen hoe het huis eruit komt te zien en hoe het gebouwd wordt. Een nieuwbouwhuis voldoet aan de huidige bouw- en milieunormen, waardoor het een energiezuinige en duurzame keuze is. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren wij uw nieuwbouwhuis in Alkmaar volgens al uw eisen zodat u zich er meteen thuis voelt.

In het gebied rond Alkmaar hebben wij al vele projecten tot een goed einde gebracht. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan wij klaar voor al uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatievragen. Neem contact met ons op via 075 300 1718 en ontdek vrijblijvend onze diensten.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!