Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Alkmaar

Ziet u een loods in Alkmaar wel zitten? A.S.P. Timmerwerken B.V. staat voor u klaar om uw bouwplannen te verwezenlijken. Een loods is multifunctioneel: u kunt het gebruiken als opslagruimte, werkplaats of kantoor. Wij begeleiden u van het eerste ontwerp tot de oplevering, zodat uw project soepel en naar wens verloopt.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. behandelen we elke fase van het bouwproces zeer serieus. Het proces start met een diepgaande inventarisatie van uw behoeften en verlangens. We gaan hierna aan de slag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw behoeften.

Onze ervaren bouwkundigen zorgen ervoor dat het bouwproces soepel verloopt, waarbij we voortdurend communiceren met u als opdrachtgever. Samen met u bekijken we uw wensen en eisen. Wat wilt u bereiken met de loods? Welke afmetingen en indeling overweegt u? Wij maken een aangepaste ontwerp op basis van uw input, waarbij functionaliteit, esthetiek en budget in acht worden genomen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. streven we continu naar de hoogste standaarden in duurzaamheid en kwaliteit. Kies voor onze materialen en geniet van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ons team van ervaren professionals zorgt met precisie en zorg voor een loods die aan alle moderne normen en eisen voldoet.

Diverse soorten loodsen

Wij ontwikkelen loodsen in allerlei soorten, geheel naar uw wens. Opslagloodsen: Handig voor het opbergen van diverse goederen en materialen, evenals landbouwproducten. U kunt een bedrijfsloods inzetten voor zowel productie, opslag als kantoorruimtes.

Agrarische loodsen: Geschikt voor het bewaren van landbouwmachines en oogst. Heeft u bouwplannen voor een loods in Alkmaar? Neem dan contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.. Denk u eraan een loods op te zetten in Alkmaar? Neem snel contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V..


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!