Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Alkmaar

Voor een vakkundige verbouwing van uw appartement in Alkmaar, bent u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. aan het juiste adres. Als u uw appartement wilt moderniseren of een zolder wilt ombouwen tot een stijlvolle woonruimte, wij helpen u graag. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw verbouwing vlekkeloos verloopt.

Meer wooncomfort

Een goed geplande verbouwing kan de kwaliteit van uw woonervaring aanzienlijk verbeteren. Met een aangepaste indeling, moderne voorzieningen en betere isolatie. Zo verandert uw appartement in een prettigere woonruimte.

Waardevermeerdering appartement

Wanneer u uw appartement verbouwt met vakmanschap, kan dit de waarde ervan verhogen. Dit waarderingsaspect is met name waardevol als u uw appartement later wilt verkopen. Een goed onderhouden en modern appartement kan kopers ertoe brengen meer te betalen.

Keukenrenovatie appartement Alkmaar

Met een nieuwe keuken oogt uw appartement als nieuw en geeft het een boost aan uw kookplezier. A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleidt u bij het ontwerpen van een keuken die én mooi én praktisch is, geheel naar uw eigen wensen. Het verbouwen van een eventuele oude keuken behoort ook tot ons aanbod.

Badkamerrenovatie appartement Alkmaar

Een vernieuwde badkamer zorgt voor een comfortabele leefomgeving en verhoogt de waarde van uw appartement. Wij zorgen voor een volledige verfrissing van uw badkamer, inclusief nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Restauratie van de huidige badkamer is mogelijk, maar dit hangt af van uw situatie.

Denkt u aan het opknappen van uw appartement in Alkmaar? A.S.P. Timmerwerken B.V. voert alle soorten verbouwingen met zorg uit. Met een scherp oog voor detail en veel ervaring zorgen wij ervoor dat uw appartement perfect naar uw smaak wordt verbouwd. Bel 075 300 1718 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Voor meer informatie en een gratis gesprek belt u 075 300 1718.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!