Direct een aannemer nodig in Alkmaar? Bel 075 300 1718 Of vul het formulier in

Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Wormerveer

Woning renoveren Alkmaar

Heeft uw huis in Alkmaar een opknapbeurt nodig? A.S.P. Timmerwerken B.V. staat klaar om te helpen! Wij bieden een breed scala aan renovatiediensten aan, van kleine aanpassingen tot complete woningverbouwingen. Met ons oog voor vakmanschap krijgt uw woning de aandacht die het verdient, tot in de kleinste details.

Wat doet A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Dakrenovatie: Een nieuw dak verhoogt de levensduur van uw huis. Gevelrenovatie: Geef uw woning een nieuwe look en verbeter de thermische isolatie. Keuken en badkamer: Creëer een moderne en comfortabele keuken en badkamer met een renovatie.

Isolatie: Optimaliseer de isolatie van uw huis en bespaar energie. Elektra en verwarming: Opteer voor een upgrade van uw elektra en duurzame verwarmingsmethoden. Kunt u iets niet vinden? Neem contact met ons op via 075 300 1718 en informeer naar de mogelijkheden!

Uw aannemer voor renovatieprojecten in Alkmaar

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1718. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw renovatieplannen in Alkmaar. Wilt u uw woning opfrissen? Bel 075 300 1718 en bekijk wat A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u kan betekenen!

Een renovatie kan uw woning veel goeds opleveren. Denk hierbij aan een verhoogd wooncomfort, waardevermeerdering of uw woning energiezuiniger maken. Uiteraard kan de waarde van uw woning ook aanzienlijk groeien na een renovatie.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1718

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!