085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Meer ruimte dankzij een aanbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning of bedrijfspand creëren? Kies dan voor een aanbouw. Als u denkt aan een aanbouw, denkt u waarschijnlijk ook direct aan hoge kosten en werkzaamheden die soms maanden duren. Dankzij ons bedrijf hoeft u zich hier niet druk om te maken. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar kunt u rekenen op de diensten van de door ons aangedragen professional. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand op een professionele en vakkundige wijze uitgebreid wordt. Of het nu gaat om het plaatsen van een serre of dakkapel, wij staan voor u klaar.

Persoonlijke benadering

Als aannemersbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom zorgen wij altijd voor een persoonlijke benadering. Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een aanbouw komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Zodra u akkoord heeft gegeven starten wij met het plaatsen van de aanbouw. Tijdens de werkzaamheden heeft u te maken met één vast aanspreekpunt, dit is voor u wel zo makkelijk.

Wilt u een serre of dakkapel laten plaatsen in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Of heeft u een ander ideeën op het gebied van een aanbouw? Maak een afspraak met een van onze specialisten!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606