0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Meer ruimte dankzij een aanbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning of bedrijfspand creëren? Kies dan voor een aanbouw. Als u denkt aan een aanbouw, denkt u waarschijnlijk ook direct aan hoge kosten en werkzaamheden die soms maanden duren. Dankzij ons bedrijf hoeft u zich hier niet druk om te maken. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar kunt u rekenen op de diensten van de door ons aangedragen professional. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand op een professionele en vakkundige wijze uitgebreid wordt. Of het nu gaat om het plaatsen van een serre of dakkapel, wij staan voor u klaar.

Persoonlijke benadering

Als aannemersbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom zorgen wij altijd voor een persoonlijke benadering. Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een aanbouw komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Zodra u akkoord heeft gegeven starten wij met het plaatsen van de aanbouw. Tijdens de werkzaamheden heeft u te maken met één vast aanspreekpunt, dit is voor u wel zo makkelijk.

Wilt u een serre of dakkapel laten plaatsen in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Of heeft u een ander ideeën op het gebied van een aanbouw? Maak een afspraak met een van onze specialisten!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606