0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Extra ruimte in uw woning

Bij het creëren van extra ruimte in uw woning hoeft u niet alleen te denken aan een aanbouw of een grote verbouwing. U kunt ook kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. de door ons aangedragen professional biedt creatieve oplossingen als het gaat om het uitbreiden van uw woning. Dankzij ons zal uw slaapkamer of badkamer er een stuk groter en lichter uitzien. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw woning? Maak dan een afspraak. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar is ons aannemersbedrijf u graag van dienst.

Voordelen van een dakkapel

Heeft u altijd al een grotere slaapkamer gewild, maar is het er nooit van gekomen? Wacht dan niet langer en laat een dakkapel plaatsen. Het is in eerste instantie een grote investering, maar in de loop der jaren zal het u alleen maar voordelen opleveren. U creëert niet alleen meer ruimte, maar het zorgt uiteindelijk ook voor een meerwaarde van uw woning.

Een dakkapel is door onze vakmannen relatief eenvoudig te realiseren. Wilt u weten welk type dakkapel bij uw woning past? Of bent u benieuwd naar de kosten? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar doet u een beroep op ons bouwbedrijf. Wij vertellen u graag meer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606