072 - 799 90 20

Aannemer in Alkmaar inschakelen?

Extra ruimte in uw woning

Bij het creëren van extra ruimte in uw woning hoeft u niet alleen te denken aan een aanbouw of een grote verbouwing. U kunt ook kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. Day2Start Aannemer biedt creatieve oplossingen als het gaat om het uitbreiden van uw woning. Dankzij ons zal uw slaapkamer of badkamer er een stuk groter en lichter uitzien. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw woning? Maak dan een afspraak. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar is ons aannemersbedrijf u graag van dienst.

Voordelen van een dakkapel

Heeft u altijd al een grotere slaapkamer gewild, maar is het er nooit van gekomen? Wacht dan niet langer en laat een dakkapel plaatsen. Het is in eerste instantie een grote investering, maar in de loop der jaren zal het u alleen maar voordelen opleveren. U creëert niet alleen meer ruimte, maar het zorgt uiteindelijk ook voor een meerwaarde van uw woning.

Een dakkapel is door onze vakmannen relatief eenvoudig te realiseren. Wilt u weten welk type dakkapel bij uw woning past? Of bent u benieuwd naar de kosten? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar doet u een beroep op ons bouwbedrijf. Wij vertellen u graag meer.

Ons werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Persoonlijke benadering
  • Ervaren vakmannen
  • Alles voor een tevreden opdrachtgever!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Hoofdvestiging