085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Extra ruimte in uw woning

Bij het creëren van extra ruimte in uw woning hoeft u niet alleen te denken aan een aanbouw of een grote verbouwing. U kunt ook kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. de door ons aangedragen professional biedt creatieve oplossingen als het gaat om het uitbreiden van uw woning. Dankzij ons zal uw slaapkamer of badkamer er een stuk groter en lichter uitzien. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw woning? Maak dan een afspraak. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar is ons aannemersbedrijf u graag van dienst.

Voordelen van een dakkapel

Heeft u altijd al een grotere slaapkamer gewild, maar is het er nooit van gekomen? Wacht dan niet langer en laat een dakkapel plaatsen. Het is in eerste instantie een grote investering, maar in de loop der jaren zal het u alleen maar voordelen opleveren. U creëert niet alleen meer ruimte, maar het zorgt uiteindelijk ook voor een meerwaarde van uw woning.

Een dakkapel is door onze vakmannen relatief eenvoudig te realiseren. Wilt u weten welk type dakkapel bij uw woning past? Of bent u benieuwd naar de kosten? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar doet u een beroep op ons bouwbedrijf. Wij vertellen u graag meer.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606