085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Specialist in serre aanbouw

Wilt u zowel meer ruimte als meer licht in uw woning? Kies dan voor een serre aanbouw. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar staat ons de door ons aangedragen professional voor u klaar. Wij zijn de aangewezen persoon voor uw serre aanbouw en regelen alles tot in de puntjes. Of het nu gaat om het creeeren van een speelruimte voor uw kinderen of een comfortabele leesruimte voor uzelf, wij kunnen alles voor u realiseren. Bespreek uw wensen en ideeen met één van onze vakmannen. Wij komen met een passende offerte en zullen na uw akkoord zo snel mogelijk starten met de bouw van uw nieuwe serre. De vakmannen van ons aannemersbedrijf zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft en werken alles netjes af. U kunt op ons rekenen.

Voordelen van een serre aanbouw

Het plaatsen van een serre levert u niet alleen meer ruimte op, maar het zorgt ook voor meer daglicht in uw woning. U creëert hierdoor binnen het gevoel van buiten. Daarnaast is het plaatsen van een serre een goede investering als het gaat om energiebesparing. Wanneer er meer daglicht in uw woning terecht komt zorgt dit er namelijk voor dat u minder snel een lamp aan hoeft te zetten. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of zeker weten of uw woning geschikt is voor een serre aanbouw? Wij helpen u in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar graag van begin tot eind!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606