0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Specialist in serre aanbouw

Wilt u zowel meer ruimte als meer licht in uw woning? Kies dan voor een serre aanbouw. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar staat ons de door ons aangedragen professional voor u klaar. Wij zijn de aangewezen persoon voor uw serre aanbouw en regelen alles tot in de puntjes. Of het nu gaat om het creeeren van een speelruimte voor uw kinderen of een comfortabele leesruimte voor uzelf, wij kunnen alles voor u realiseren. Bespreek uw wensen en ideeen met één van onze vakmannen. Wij komen met een passende offerte en zullen na uw akkoord zo snel mogelijk starten met de bouw van uw nieuwe serre. De vakmannen van ons aannemersbedrijf zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft en werken alles netjes af. U kunt op ons rekenen.

Voordelen van een serre aanbouw

Het plaatsen van een serre levert u niet alleen meer ruimte op, maar het zorgt ook voor meer daglicht in uw woning. U creëert hierdoor binnen het gevoel van buiten. Daarnaast is het plaatsen van een serre een goede investering als het gaat om energiebesparing. Wanneer er meer daglicht in uw woning terecht komt zorgt dit er namelijk voor dat u minder snel een lamp aan hoeft te zetten. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of zeker weten of uw woning geschikt is voor een serre aanbouw? Wij helpen u in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar graag van begin tot eind!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606