085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Wanneer heeft u een bouwvergunning nodig?

Het is verstandig om u goed te laten informeren voordat u uw woning gaat uitbreiden of verbouwen. De kans is namelijk groot dat u hier een bouwvergunning voor nodig heeft. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij de aangewezen persoon om u hierbij te ondersteunen. Het is van belang dat u de aanvraag voor uw bouwplannen op tijd indient bij de gemeente. De gemeente zal uw aanvraag vervolgens toetsen en beoordelen op de volgende punten:

  • De constructieve veiligheidseisen van het bouwbesluit;
  • De stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening;
  • De welstandsnota;
  • Het bestemmingsplan.

Uw bouwvergunning aanvragen

Waar u vroeger voor uw bouwplannen verschillende vergunningen nodig had, is het tegenwoordig samengevoegd tot één vergunning. Deze wordt de omgevingsvergunning genoemd en kunt u aanvragen bij het ministerie van VROM via het omgevingsloket online. De kosten voor deze aanvraag verschillen per gemeente, maar in de meeste gevallen zal dit ongeveer 2 tot 4% van de totale bouwsom zijn. Om het voor u een stapje makkelijker te maken helpen wij u graag met het aanvragen van uw bouwvergunning. Wilt u meer weten over het aanvragen van een bouwvergunning of direct een afspraak maken om de zaken te bespreken? Neem dan contact met ons op. de door ons aangedragen professional regelt uw verbouwing van begin tot eind.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606