0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Wanneer heeft u een bouwvergunning nodig?

Het is verstandig om u goed te laten informeren voordat u uw woning gaat uitbreiden of verbouwen. De kans is namelijk groot dat u hier een bouwvergunning voor nodig heeft. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij de aangewezen persoon om u hierbij te ondersteunen. Het is van belang dat u de aanvraag voor uw bouwplannen op tijd indient bij de gemeente. De gemeente zal uw aanvraag vervolgens toetsen en beoordelen op de volgende punten:

  • De constructieve veiligheidseisen van het bouwbesluit;
  • De stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening;
  • De welstandsnota;
  • Het bestemmingsplan.

Uw bouwvergunning aanvragen

Waar u vroeger voor uw bouwplannen verschillende vergunningen nodig had, is het tegenwoordig samengevoegd tot één vergunning. Deze wordt de omgevingsvergunning genoemd en kunt u aanvragen bij het ministerie van VROM via het omgevingsloket online. De kosten voor deze aanvraag verschillen per gemeente, maar in de meeste gevallen zal dit ongeveer 2 tot 4% van de totale bouwsom zijn. Om het voor u een stapje makkelijker te maken helpen wij u graag met het aanvragen van uw bouwvergunning. Wilt u meer weten over het aanvragen van een bouwvergunning of direct een afspraak maken om de zaken te bespreken? Neem dan contact met ons op. de door ons aangedragen professional regelt uw verbouwing van begin tot eind.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606