072 - 799 90 20

Aannemer in Alkmaar inschakelen?

Wanneer heeft u een bouwvergunning nodig?

Het is verstandig om u goed te laten informeren voordat u uw woning gaat uitbreiden of verbouwen. De kans is namelijk groot dat u hier een bouwvergunning voor nodig heeft. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij de aangewezen persoon om u hierbij te ondersteunen. Het is van belang dat u de aanvraag voor uw bouwplannen op tijd indient bij de gemeente. De gemeente zal uw aanvraag vervolgens toetsen en beoordelen op de volgende punten:

  • De constructieve veiligheidseisen van het bouwbesluit;
  • De stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening;
  • De welstandsnota;
  • Het bestemmingsplan.

Uw bouwvergunning aanvragen

Waar u vroeger voor uw bouwplannen verschillende vergunningen nodig had, is het tegenwoordig samengevoegd tot één vergunning. Deze wordt de omgevingsvergunning genoemd en kunt u aanvragen bij het ministerie van VROM via het omgevingsloket online. De kosten voor deze aanvraag verschillen per gemeente, maar in de meeste gevallen zal dit ongeveer 2 tot 4% van de totale bouwsom zijn. Om het voor u een stapje makkelijker te maken helpen wij u graag met het aanvragen van uw bouwvergunning. Wilt u meer weten over het aanvragen van een bouwvergunning of direct een afspraak maken om de zaken te bespreken? Neem dan contact met ons op. Day2Start Aannemer regelt uw verbouwing van begin tot eind.

Ons werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Persoonlijke benadering
  • Ervaren vakmannen
  • Alles voor een tevreden opdrachtgever!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Hoofdvestiging