0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Woning of bedrijfspand verbouwen?

Bent u van plan te gaan verbouwen? Veel dingen kunt u wellicht zelf doen, maar schakel bij een verbouwing een specialist in die u kan adviseren over de werkzaamheden. U zult zien dat uzelf veel dingen over het hoofd ziet. Een aannemer geeft u advies en voert, als u dat wilt, de verbouwing uit. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. de door ons aangedragen professional voert onder andere verbouwingen uit aan:

  • zolder
  • garage
  • schuur
  • badkamer
  • keuken
  • gehele woning

Zoekt u een aannemer voor uw verbouwing in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u van begin tot eind met uw verbouwing.

Vrijblijvende offerte in Alkmaar

Wilt u weten wat uw verbouwing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen bij u langs en aan de hand van uw wensen, situatie en budget stellen wij een offerte op. Dit is geheel vrijblijvend, dus u kunt er nog even rustig over nadenken of u de verbouwing door wilt laten gaan. Eventueel kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan komen we zo snel mogelijk om te starten met uw verbouwing in Alkmaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606