085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Woning of bedrijfspand verbouwen?

Bent u van plan te gaan verbouwen? Veel dingen kunt u wellicht zelf doen, maar schakel bij een verbouwing een specialist in die u kan adviseren over de werkzaamheden. U zult zien dat uzelf veel dingen over het hoofd ziet. Een aannemer geeft u advies en voert, als u dat wilt, de verbouwing uit. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. de door ons aangedragen professional voert onder andere verbouwingen uit aan:

  • zolder
  • garage
  • schuur
  • badkamer
  • keuken
  • gehele woning

Zoekt u een aannemer voor uw verbouwing in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u van begin tot eind met uw verbouwing.

Vrijblijvende offerte in Alkmaar

Wilt u weten wat uw verbouwing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen bij u langs en aan de hand van uw wensen, situatie en budget stellen wij een offerte op. Dit is geheel vrijblijvend, dus u kunt er nog even rustig over nadenken of u de verbouwing door wilt laten gaan. Eventueel kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan komen we zo snel mogelijk om te starten met uw verbouwing in Alkmaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606