0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Voor al uw aannemersklussen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw verbouwing, bij uw aanbouw of bij uw renovatie. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis weten wij raad met elke situatie. Heeft u een bouwprobleem? Neem dan direct contact op met ons! Wij komen altijd met een creatieve en passende oplossing.

Bouwbedrijf met kwaliteit

Ons bouwbedrijf is werkzaam voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijf uitbreiden en is daar aanbouw voor nodig? Bij aanbouw komen veel dingen kijken. Niet alleen nieuwe muren en vloeren, maar ook elektra, daken en nieuwe leidingen. de door ons aangedragen professional helpt u van A tot Z, u hoeft zelf nergens meer om te denken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij uw bouwbedrijf in Alkmaar. Wij komen bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken wij een afspraak met u om te starten met de werkzaamheden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606