085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Voor al uw aannemersklussen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw verbouwing, bij uw aanbouw of bij uw renovatie. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis weten wij raad met elke situatie. Heeft u een bouwprobleem? Neem dan direct contact op met ons! Wij komen altijd met een creatieve en passende oplossing.

Bouwbedrijf met kwaliteit

Ons bouwbedrijf is werkzaam voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijf uitbreiden en is daar aanbouw voor nodig? Bij aanbouw komen veel dingen kijken. Niet alleen nieuwe muren en vloeren, maar ook elektra, daken en nieuwe leidingen. de door ons aangedragen professional helpt u van A tot Z, u hoeft zelf nergens meer om te denken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij uw bouwbedrijf in Alkmaar. Wij komen bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken wij een afspraak met u om te starten met de werkzaamheden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606