0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Het bouwen van uw droomhuis

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij uw specialist op het gebied van woningbouw. Bij het bouwen van een huis is het belangrijk een expert in te schakelen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Niemand zit te wachten op fouten in de woning. Woont u in Alkmaar of in de regio Alkmaar? Neem voor het bouwen van uw droomhuis dan contact op met ons, de door ons aangedragen professional is u graag van dienst. Ook voor advies zit u goed bij ons. Wij bekijken uw situatie en vertellen u wat er mogelijk is en wat verstandig is om te doen. Uw ideeën gaan wij natuurlijk niet uit de weg, maar door een aannemer in te schakelen kunt u zien wat er nog meer mogelijk is.

Huis bouwen van A tot Z in Alkmaar

Wij zetten panden neer van A tot Z. Dit betekent dat wij niet alleen de fundering neerzetten van de woning, maar wij zorgen ook voor specialisten die uw elektriciteit en leidingen installeren. Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw aannemer in Alkmaar uw huis bouwen. Door onze zorgvuldige werkwijze bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zien wij geen dingen over het hoofd. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606