085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Het bouwen van uw droomhuis

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij uw specialist op het gebied van woningbouw. Bij het bouwen van een huis is het belangrijk een expert in te schakelen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Niemand zit te wachten op fouten in de woning. Woont u in Alkmaar of in de regio Alkmaar? Neem voor het bouwen van uw droomhuis dan contact op met ons, de door ons aangedragen professional is u graag van dienst. Ook voor advies zit u goed bij ons. Wij bekijken uw situatie en vertellen u wat er mogelijk is en wat verstandig is om te doen. Uw ideeën gaan wij natuurlijk niet uit de weg, maar door een aannemer in te schakelen kunt u zien wat er nog meer mogelijk is.

Huis bouwen van A tot Z in Alkmaar

Wij zetten panden neer van A tot Z. Dit betekent dat wij niet alleen de fundering neerzetten van de woning, maar wij zorgen ook voor specialisten die uw elektriciteit en leidingen installeren. Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw aannemer in Alkmaar uw huis bouwen. Door onze zorgvuldige werkwijze bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zien wij geen dingen over het hoofd. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606