075 - 300 17 18

Aannemer in Alkmaar inschakelen?

Specialist voor renovatie nodig?

In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zit u goed bij ons aannemersbedrijf als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van renovatie. Wij verzorgen alle renovatie werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en kunde. Door op de hoogte te zijn van de laatste technieken kunt u altijd rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat. Wij weten wat er precies mogelijk is op het gebied van renovatie en zullen u altijd eerlijk vertellen of wij uw wensen kunnen vervullen. Of het nu gaat om keukenrenovatie of badkamerrenovatie, A.S.P. Timmerwerken B.V. is u graag van dienst.

Soorten renovaties

Op het gebied van renovaties is veel mogelijk. Wij krijgen vele verzoeken binnen en hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

 • Keukenrenovatie
  Is uw keuken aan een opknapbeurt toe? Met het vervangen van bijvoorbeeld de deurtjes geeft u uw keuken al een geheel andere uitstraling.
 • Badkamerrenovatie
  Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Onze vakmannen kunnen uw badkamer er weer als nieuw uit laten zien door middel van een paar kleine aanpassingen.
 • Gevelrenovatie
  Zitten er scheuren in het metselwerk van uw bedrijfspand of woning? Dan is gevelrenovatie de beste oplossing. Wij zorgen voor een nette afwerking.
 • Traprenovatie
  Zijn uw traptreden verouderd en afgebladderd? Een vakman van ons kan dit snel en professioneel voor u renoveren. De renovatie van uw trap zal geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Wilt u gebruik maken van onze renovatie werkzaamheden? Of zoekt u een specialist voor een andere type renovatie? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij u graag van dienst.

 
 

Ons werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

 • Persoonlijke benadering
 • Ervaren vakmannen
 • Alles voor een tevreden opdrachtgever!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Haarlem, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en omgeving.

Hoofdvestiging