085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Specialist voor renovatie nodig?

In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zit u goed bij ons aannemersbedrijf als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van renovatie. Wij verzorgen alle renovatie werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en kunde. Door op de hoogte te zijn van de laatste technieken kunt u altijd rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat. Wij weten wat er precies mogelijk is op het gebied van renovatie en zullen u altijd eerlijk vertellen of wij uw wensen kunnen vervullen. Of het nu gaat om keukenrenovatie of badkamerrenovatie, de door ons aangedragen professional is u graag van dienst.

Soorten renovaties

Op het gebied van renovaties is veel mogelijk. Wij krijgen vele verzoeken binnen en hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

 • Keukenrenovatie
  Is uw keuken aan een opknapbeurt toe? Met het vervangen van bijvoorbeeld de deurtjes geeft u uw keuken al een geheel andere uitstraling.
 • Badkamerrenovatie
  Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Onze vakmannen kunnen uw badkamer er weer als nieuw uit laten zien door middel van een paar kleine aanpassingen.
 • Gevelrenovatie
  Zitten er scheuren in het metselwerk van uw bedrijfspand of woning? Dan is gevelrenovatie de beste oplossing. Wij zorgen voor een nette afwerking.
 • Traprenovatie
  Zijn uw traptreden verouderd en afgebladderd? Een vakman van ons kan dit snel en professioneel voor u renoveren. De renovatie van uw trap zal geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Wilt u gebruik maken van onze renovatie werkzaamheden? Of zoekt u een specialist voor een andere type renovatie? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij u graag van dienst.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606