0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Alkmaar
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Alkmaar

Specialist voor renovatie nodig?

In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zit u goed bij ons aannemersbedrijf als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van renovatie. Wij verzorgen alle renovatie werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en kunde. Door op de hoogte te zijn van de laatste technieken kunt u altijd rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat. Wij weten wat er precies mogelijk is op het gebied van renovatie en zullen u altijd eerlijk vertellen of wij uw wensen kunnen vervullen. Of het nu gaat om keukenrenovatie of badkamerrenovatie, de door ons aangedragen professional is u graag van dienst.

Soorten renovaties

Op het gebied van renovaties is veel mogelijk. Wij krijgen vele verzoeken binnen en hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

 • Keukenrenovatie
  Is uw keuken aan een opknapbeurt toe? Met het vervangen van bijvoorbeeld de deurtjes geeft u uw keuken al een geheel andere uitstraling.
 • Badkamerrenovatie
  Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Onze vakmannen kunnen uw badkamer er weer als nieuw uit laten zien door middel van een paar kleine aanpassingen.
 • Gevelrenovatie
  Zitten er scheuren in het metselwerk van uw bedrijfspand of woning? Dan is gevelrenovatie de beste oplossing. Wij zorgen voor een nette afwerking.
 • Traprenovatie
  Zijn uw traptreden verouderd en afgebladderd? Een vakman van ons kan dit snel en professioneel voor u renoveren. De renovatie van uw trap zal geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Wilt u gebruik maken van onze renovatie werkzaamheden? Of zoekt u een specialist voor een andere type renovatie? In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar zijn wij u graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606